Jogi nyilatkozat

Azáltal, hogy az oldal látogatója a jelen, MeDDiet Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely1055 Budapest, Markó utca 7. VI. em. 8.;  cégjegyzékszám: Cg.01-09-185049; adószám: 24836711-2-41; a továbbiakban: „Szolgáltató”) által üzemeltetett honlaphoz (a továbbiakban: „Weboldal”) hozzáfér, és azon böngészik, korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja az alábbi feltételeket.

Az KetoPro.hu Weboldalon található valamennyi információ csupán tájékoztató jellegű, nem tekinthető befektetésre ösztönző felhívásnak, hirdetésnek vagy nyilvános ajánlattételnek, továbbá nem helyettesíti a képzett és felkészült egészségügyi dolgozók szakmai tudását.

A MeDDiet Korlátolt Felelősségű Társaság a Weboldalon található valamennyi termékre vonatkozó információ közzététele során a lehető legnagyobb gondossággal jár el. A Weboldal Magyarország területére vonatkozóan tartalmaz információkat.

A Weboldalon megjelenő tartalmak teljes egészében – a reklámokkal, védjegyekkel, hirdetésekkel együtt – a MeDDiet Korlátolt Felelősségű Társaság szellemi termékei és jogvédelem alatt állnak, a MeDDiet Korlátolt Felelősségű Társaság minden jogot fenntart.  A felhasználók nem jogosultak az itt található információk terjesztésére, felhasználására vagy továbbértékesítésére. A MeDDiet Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a Weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A MeDDiet Korlátolt Felelősségű Társaság azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Weboldal tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő

A MeDDiet Korlátolt Felelősségű Társaság fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja, vagy elérhetőségüket megszüntesse. MeDDiet Korlátolt Felelősségű Társaság nem garantálja, hogy a Weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A MeDDiet Korlátolt Felelősségű Társaság nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a cég Weboldala kapcsolódik.

Mivel a MeDDiet Korlátolt Felelősségű Társaság nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a MeDDiet Korlátolt Felelősségű Társaság nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a MeDDiet Korlátolt Felelősségű Társaság honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

A Weboldal tartalmazhat külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.

A Weboldal és tartalmára a magyar törvények vonatkoznak. A Weboldal vagy a tartalmával kapcsolatos peres eljárást magyar bíróság előtt kell lefolytatni.

2015. október 30