Első vizsgálat

A KetoPro ketogen diéta alkalmazásának az alapfeltétele, hogy kizáróan szigorú orvosi ellenőrzés mellett folyhat. Ezért a diétáról adott részletes információt követően a diétát elfogadó személy részletes orvosi vizsgálatára kerül sor.

A vizsgálat első lépése az anamnézis (családi és saját) felvétele. A korábbi megbetegedések ismerete igen fontos a diétára való alkalmasság elbírálásához.

Ezután következik a fizikalis vizsgálat: külső megtekintés, bőr, nyálkahátyák, bőrfüggelékek vizsgálata, nyaki, hónalji, lágyéki nyirokrégiók megtapintása, mellkas megtekintése, légzőmozgásokra való kitérés irányában, tüdő és szív hallgatózása has tapintása(rezisztencia, érzékenység irányában), máj és lép tapintása, vesetájak erőteljes kopogtatása. mozgásszervek alaki és funkcionális vizsgálata. Vérnyomás mérés, pulzus tapintás(csuklón lábfejen)


A vizsgálat során észleltek értékelése

Amennyiben a vizsgálat során tapasztaltak alapján a vizsgált személy a diétára alkalmasnak bizonyult következik a laboratotiumi leletek megtekintése, amannyiben ezzel már rendelkezik a jelölt, ha nem akkor utasítás adása ennek megszerzésére…

A fizikális vizsgálat valamint a laboratoriumi leletek alapján való alkalmasság esetén következik a testsúly,testmagasság, derékbőség mérés, BMI meghatározás, majd mindezek alapján a KetoPro 5 fázisú diéta tervezete.