„Ez az első diétám, ami fájdalommentes volt!” – 16 kg 2 és fél hónap alatt olvadt le

A KetoPro diéta módszerével 2 évvel ezelőtt ismerkedtem meg. Orvosként részt vettem a forgalmazó cég továbbképzésén, ahol a termékek alkalmazási módjáról, előnyéről és hatásairól kaptam bővebb tájékoztatást, eset bemutatásokkal. Mivel magánemberként és orvosként is nagyon megtetszett ez a fogyókúrás módszer, ezért én magam is kipróbáltam, és ezzel párhuzamosan a cég hazai indulása óta (heti két alkalommal: kedden és csütörtökön) várom és kezelem a fogyni, és az egészségüket megőrizni vágyó ügyfeleinket.

A fogyókúra programról az alábbiak a tapasztalataim: én is, ahogy számos ember hazánkban, évek óta küzdöttem a túlsúllyal, amely ízületi problémákat okozott számomra. Amikor belevágtam a programba, a tervem 14-15 kg leadása volt. Jelenleg 16 kg mínuszban tartok, amely 2 és fél hónap alatt „olvadt” le rólam!

Az első 14 kg leadását az 1. fázis alatt értem el, nagy boldogságomra. Hiszen életem során számtalan fogyókúrát kipróbáltam. 30 éves koromban megszületett a 3. fiam, és onnan állandó súlyproblémával küzdöttem. A 80-es évektől, ami diéta és ide tartozó diétás termékek megjelentek a piacon szinte majdnem mindent kipróbáltam, például a szétválasztó diétát. Kivétel nélkül, mindegyiknél jelentkezett a jojó-effektus, és pszichikailag is mind nagyon igénybe vett. Nem voltam jókedvű a fogyókúra alatt.

Ez az első diétám, ami „fájdalommentes” volt! Ezt a programot, örömmel, pszichésen pozitívan, könnyen és gyorsan célba érve éltem meg. Ami számomra még pozitív volt, hogy a diéta alatt fogyasztható termékek nagyon ízletesek, rendkívül változatosak és küllemükben is megfelelnek a helyettesítendő ételeknek.

Jelenleg, az átnevelési időszakban vagyok, érthető számomra, hogy a korábbi étkezési stílusra nem térhetek vissza. Fontos, hogy a diéta által javasolt 5. fázison átmenjek, és betartsam a 4. és 5. fázisban leírtakat. Jelenleg 74 kg a súlyom, amely számomra teljesen ideális, és amelyben nagyon jól érzem magam, hiszen az áhított súlyomat elértem, könnyebben mozgok, az ízületi fájdalmaim megszűntek.

Dr. Haraszti Mária Magdolna (69)

Tudj meg még többet az orvosi segítséggel végzett fogyásról!